Опис військового досвіду цивільною мовою

Кухар / Кухарка

Ми розділили опис на дві частини. У частині “Ключові компетенції” міститься інформація яку ти можеш помістити у відповідний розділ свого резюме. А у безпосередньому описі залишиться те, що ти можеш вставити у розділ "досвід".

Усі посади

Ключові компетенції

    Дотримання правил кулінарної обробки продуктів і приготування їжі
    Утримання у чистоті спецодягу, робочих місць, обладнання і посуду
    Розгортання польової кухні та їдальні, приготування їжі у польових умовах
    Знання технологій приготування їжі
    Тривалість професійної підготовки – 2-5 розряд (якщо маєш розряд – вкажи його у ключових компетенціях)

Досвід

    Відповідав/-ла за своєчасне і якісне приготування їжі для підрозділу
    Розраховував/-ла кількість продуктів під час приготування відповідно до ваги готових порцій
    Розгортав/-ла польові кухні та їдальні, готував/-ла їжу у польових умовах
    Забезпечував/-ла дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час приготування, зберігання й обробки продуктів, споживання їжі, утримання кухонного устаткування, на продовольчому складі та у їдальні