Опис військового досвіду цивільною мовою

Старший кухар (господарське відділення) / Старша кухарка (господарське відділення)

Ми розділили опис на дві частини. У частині “Ключові компетенції” міститься інформація яку ти можеш помістити у відповідний розділ свого резюме. А у безпосередньому описі залишиться те, що ти можеш вставити у розділ "досвід".

Усі посади

Ключові компетенції

    Управління невеликим колективом кухарів
    Знання правил обслуговування і експлуатації штатної техніки й технічних засобів
    Забезпечення своєчасного і якісного приготування їжі для підрозділу
    Розгортання польової кухні та їдальні
    Робота з технологічним, немеханічним і холодильним устаткування, посудом, інвентарем
    Професійний рівень – 2-5 розряд (якщо маєш розряд – вкажи його у ключових компетенціях)

Досвід

    Керував/-ла колективом кухарів: організовував/-ла та контролював/-ла приготування і роздачу їжі особовому складу
    Забезпечував/-ла якісне і своєчасне приготування їжі: перевіряв/-ла якість продуктів, складав/-ла меню разом із командиром відділення і начальником медичного пункту
    Стежив/-ла за станом технологічного і холодильного обладнання
    Стежив/-ла за станом технологічного і холодильного обладнання
    Проводив/-ла інструктаж кухарів перед зміною
    Формував/-ла замовлення та отримував/-ла продукти, перевіряв/-ла їхню якість і належне зберігання